Loading...
Skip to Content

CRYO21

Je figuur corrigeren en plaatselijk vet verliezen. Juist op die plekken waar jij het vanaf wilt hebben.

Wat is Cryo21?

De Cryo21 is een innovatieve behandeling om je figuur te corrigeren en plaatselijk vet te verliezen. Juist op die plekken waar jij het vanaf wilt hebben. De Cryo21 is een innovatieve behandeling om je figuur te corrigeren. Het is het verwijderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen. Juist voor die plekken waar het maar niet lukt met sporten, zoals je buik, heupen, billen en benen.

De Cryo21 is doeltreffend door de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voorheen!

De behandeling

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken.

  • Proefbehandeling (± 45 min) € 60,-
    De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.
  • Kuur van 6 behandelingen (± 45 min) € 750,-
    We werken in kuurverband van 6 behandelingen. Ook kuren van 10 en 15 behandelingen zijn mogelijk. Een kuur is mogelijk met een normaal gezond gewicht met een BMI tot 30.
  • Kuur van 6 behandelingen = 6 + 1 gratis voor € 600,-*
  • Kuur van 10 behandelingen = 10 + 1 gratis voor € 1100,-*
  • Kuur van 15 behandelingen = 15 + 2 gratis voor € 1500,-*
  • *Bij betaling vooraf van de start van de eerste behandeling.

*Bij betaling vooraf van de start van de eerste behandeling.