BODY TREATMENTS

Bij Beauty Concepts kun je terecht voor een doeltreffende behandeling voor het bevriezen van vet maar ook voor ontspannende lichaamsbehandelingen zoals onder andere een Klassieke Massage, een Hot Stones massage og een Vreeling Deep Tissue Massage.

CRYO21 VETBEVRIEZING

De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken.

  • Proefbehandeling (± 45 min) € 60,-
    De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.
  • Kuur van 6 behandelingen (± 45 min) € 750,-
    We werken in kuurverband van 6 behandelingen. Ook kuren van 10 en 15 behandelingen zijn mogelijk.
    Kuur is mogelijk met een normaal gezond gewicht met een BMI tot 30.

KLASSIEKE MASSAGE

Een ontspannende lichaamsmassage van de rug, schouders en nek. Deze massage van ± 30 minuten werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Bij klachten als pijn, stress en vermoeidheid is een klassieke massage dé manier om weer even helemaal tot rust te komen. Maar ook voor mensen zonder stress is een massage een weldaad voor lichaam en geest.

€ 45,-

VREELING DEEP TISSUE MASSAGE

Gezicht Vreeling is erop gericht chronische spierspanning en het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren sterk te doen verminderen of zelfs te doen verdwijnen. Het bindweefsel én de spieren diep in het lichaam wordt los gemasseerd met speciale technieken waarbij geen tussenstof wordt gebruikt, waardoor de spieren op hun natuurlijke plaats en spanning worden gebracht. Zo komt het lichaam weer in balans, zodat klachten verdwijnen, de houding verbetert en daarmee ook het algehele gevoel van vitaliteit.

€ 45,-