Loading...
Skip to Content

Huidcoach Jolanda

Ik ben Jolanda Bouwer, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en lid bij de Anbos, Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.

In 2009 heb ik de deuren van mijn eigen schoonheidssalon geopend. Vol passie en vol positieve energie ben ik gestart en nog steeds straal ik ieder moment als ik mijn salon binnen loop.

Ik werk met de prachtige huidverbeterende producten van hannah. Door de jaren heen heb ik niet stil gezeten, ik heb meerdere cursussen gevolgd en ben bij hannah Skin Improvement Reserch Company opgeleid tot hannah huidcoach.

Huidverbetering is mijn passie! De huid is uw grootste orgaan, hier moet u goed voor zorgen! In mijn praktijk werk ik aan de gewenste huidverbetering of het nu gaat om rimpels, acne, pigmentvlekjes, grove poriƫn, een vale teint, eczeemplekjes of littekens.

Iedere huid kan verbeterd worden, met de juiste aandacht, behandelingen en producten word het zelf herstellend vermogen van de huid gestimuleerd, dit zorgt uiteindelijk voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn schoonheidssalon.

Image Description