vet bevriezen budel - beauty concepts jolanda in budel

CRYO21 VETBEVRIEZING

De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken.

Proefbehandeling (± 45 min) € 60,-

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Kuur van 6 behandelingen (± 45 min) € 750,-

We werken in kuurverband van 6 behandelingen.
Kuur is mogelijk met een normaal gezond gewicht met een BMI tot 30.

hannah Budel - hannah huidocach budel - Beauty Concepts Jolanda in Budel - Schoonheidssalon in Budel

HANNAH SKIN TREATMENTS

Na een  intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet en pH waarde) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op uw huid afgestemd worden en uw persoonlijke wensen  centraal staan!

De resultaten worden mede behaald  door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen,  welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.

hannah Xperience incl. bindweefselmassage (± 90 min) € 89,95

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Wat is de bindweefselmassage?

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

hannah Rimpel Reductie Therapie (± 90 min) € 89,95

Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen.

Bootcamp hannah € 209,-

3 x 45 min bindweefselmassage inclusief Primum Elixer 30 ml

Kuur Bindweefselmassage € 475,-

10 x 45 min bindweefselmassage

Juliette Armand Budel - Beauty Concepts Jolanda in Budel - Schoonheidssalon in Budel

JULIETTE ARMAND SKIN TREATMENTS

Juliette Armand Chronos Therapy (± 90 min) € 99,-

Je hebt vast wel eens gehoord van injectables ten behoeve van huidverjonging en het opvullen van rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met de nieuwste doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zonder enige injectie te gebruiken. Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen drie zeer ernstige vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.

LOSSE MODULES

Onderstaande behandelingen zijn los te boeken. Als je de gezichtsbehandeling wilt uitbreiden met een, of meerdere, van onderstaande behandelingen dan kan dit tegen een gereduceerd tarief.

HARSEN

 • Harsen bovenlip € 10,-
 • Harsen bovenlip en kin € 20,-
 • Harsen wenkbrauwen € 10,-
 • Harsen bikinilijn € 16,95
 • Harsen oksels € 14,50
 • Harsen boven- of onderarmen € 20,-
 • Harsen onderbenen € 30,-
 • Harsen hele benen € 35,-

EPILEREN

 • Epileren van de wenkbrauwen € 15,95*

VERVEN

 • Verven wimpers of wenkbrauwen € 10,-
 • Verven wimpers en wenkbrauwen € 20,-

*In een behandeling is de prijs € 10,-