Dermapen

Microneedling is dé behandeling om de huid te voeden, te versterken en te verbeteren. De Dermapen 4™ is een revolutionair middel op het gebied van huidverbetering.

De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden. Na verloop van tijd merkt u dat uw huid steviger en gladder wordt. Dit komt doordat de celdeling een boost krijgt. Rimpels en littekens verminderen geleidelijk. Oude cellen verdwijnen, waardoor de bovenste huidlaag weer zijn normale dikte terugkrijgt.

Deze behandelingen zijn geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Het is ook geschikt voor de zeer gevoelige huid, zelfs met rosacea, telé’s of couperose.

Wat zijn Dermapen-behandelingen?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten.

Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. Het apparaat heeft zeer fijne naaldjes waarmee als het ware kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijke herstelproces.

Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus. Tot grotere gebieden zoals hals en decolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld straie.

De behandeling is geschikt voor de volgende toepassingen:

  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Acné
  • Littekens
  • Grove poriën
  • Huidverjonging
  • Huidveroudering & zonneschade
  • Straie
  • Pigmentatie

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Neem contact op